Pe scurt despre compania noastră

KINETIK există de mai bine de șapte ani, timp în care am participat la dezvoltarea a peste 200 de site-uri web, astfel încât să ne putem numi cu încredere profesioniști. În prezent, echipa noastră are peste 40 de angajați care lucrează într-un birou din Chișinău. Una dintre direcțiile principale ale activității companiei noastre este optimizarea motorului de căutare a site-urilor web. Promovăm cu succes peste 30 de clienți în mod continuu, cu peste 10.000 de interogări de căutare. Accentul nostru principal este pe calitatea muncii și timpul dedicat fiecărui client. Prin dezvoltarea și implementarea propriilor tehnologii unice în domeniul SEO, obținem în mod constant rezultate de succes. În prezent, Departamentul de SEO și publicitate angajează peste 25 de persoane sub conducerea unui expert de top din industrie și coproprietar al unei agenții de Internet. Prin introducerea și dezvoltarea propriilor tehnologii în domeniul automatizării, dezvoltării web, managementului de proiect și tehnologiilor de promovare a motoarelor de căutare, compania demonstrează o creștere stabilă, fapt confirmat de dinamica pozițiilor din cele mai mari ratinguri din industrie, numărul de clienți mulțumiți și indicatorii interni de performanță.

Despre noi

KINETIK - o abordare integrată pentru rezolvarea problemelor afacerii dvs. pe Internet

7 ani de experiență din 2015

Experiența vastă a echipei KINETIK ne permite să implementăm proiecte de orice scară și nivel de complexitate.

Peste 250 de proiecte în curs de desfășurare

Volumul portofoliului nostru de clienți ne permite să menținem o abordare individuală a fiecărui client.

Peste 200 de proiecte au fost implementate

Experiența considerabilă în crearea de site-uri web de diferite niveluri și direcții este o garanție a calității serviciilor companiei.

Peste 40 de angajați

Personal propriu de specialiști cu înaltă calificare în SEO, publicitate online, suport și dezvoltare site-uri web. Un sistem unic de formare și formare avansată.

Structura companiei

Din 2015, structura companiei de nume internet Agency include trei departamente independente, dar efectiv complementare: Departamentul SEO și publicitate, departamentul de dezvoltare și asistență a site-urilor web