Dezvoltarea site-ului web personalizat în Moldova

Web Site design este un cuvânt destul de extinse, care include destul de o mulțime de subsecțiuni. Un singur designer știe că, pe lângă designul site-ului, există încă o grămadă de elemente conexe care vin în contact cu site-urile. Doar un design web cuprinzător nu numai că poate crește vizualizările site-ului, ci și îl poate stabili ca un brand. KINETIK Studio dezvoltă o gamă completă de lucrări de web design, și anume:

Dezvoltarea Logo-ului
Dezvoltarea Logo-ului

Un element important de design care oferă utilizatorului o idee despre marca produsului..

Crearea unei identități corporative
Crearea unei identități corporative

Cărți de vizită, foi cu antet, foldere, plicuri și multe altele. Dezvoltarea acestor elemente ale designului web al site-ului ajută la realizarea imaginii companiei.

Produse de suveniruri
Produse de suveniruri

Designul de cani, pixuri, notebook-uri, Tricouri, unități flash, calendare cu logo-ul cu elemente ale designului dvs. vă permite să creșteți recunoașterea acestuia.

Ghid
Ghid

Recomandări pentru utilizarea identității corporative a companiei.

Documentația cărții de marcă
Documentația cărții de marcă

Dezvoltarea filozofiei și valorilor mărcii.

Publicitate Outdoor
Publicitate Outdoor

Imprimare mică, publicitate în aer liber, formate urbane. dezvoltarea acestor elemente afectează, de asemenea, în mare măsură creșterea recunoașterii companiei.

Logo-ul, culorile și fonturile corporative, precum și alte elemente de stilizare sunt constante ale identității corporative și există pentru a crea o singură imagine vizuală a mărcii împreună cu crearea unui design de site web. Identitatea corporativă contribuie la formarea imaginii dorite a companiei, crește loialitatea clienților și partenerilor săi.

Dezvoltarea unui design de site web este un proces destul de lung, care poate fi împărțit în următoarele etape:

  • Dezvoltarea conceptului de web design. Pe baza identității corporative a companiei și a termenilor de referință, sunt dezvoltate machete ale paginilor cheie. Activitatea de proiectare a site-ului web implică următoarele etape: analiza cerințelor interfeței cu utilizatorul. Organizarea intuitivă a materialului și navigarea atentă sunt condiții necesare pentru un design eficient. Ne străduim să ne asigurăm că evoluțiile noastre sunt convenabile și ușor de înțeles pentru orice utilizator.
  • Aprobarea proiectului. Etapa implică coordonarea și efectuarea ajustărilor necesare conceptului inițial de proiectare a proiectului. Rezultatul lucrărilor la etapa de dezvoltare a designului și arhitecturii proiectului va fi schițele tuturor paginilor standard ale site-ului web.
  • Crearea unei baze tehnologice. Pe baza termenilor de referință și a conceptului de design aprobat, va fi dezvoltată o structură optimă a bazei de date, vor fi create șabloane existente pentru toate secțiunile site-ului și vor fi dezvoltate și configurate servicii interactive. În paralel, vor fi dezvoltate mecanismele și interfețele sistemului de administrare a site-ului, ceea ce va permite angajaților companiei să actualizeze prompt materialele site-ului și să configureze funcțiile serviciului. În această etapă, va fi creată o versiune de lucru a site-ului, gata să fie umplută cu text și materiale grafice.

Toate etapele de dezvoltare a site-ului web ne oferă o înțelegere a modului de a construi munca potrivită și, cel mai important, de a ajuta la crearea unui design care să dea cu adevărat rezultatul pe care îl așteaptă clienții noștri.

Comanda serviciu
'Dezvoltare Web design'
Lăsați un mesaj și vă vom contacta în curând!