Crearea site-urilor personalizate în Moldova

Crearea site-urilor web este cea mai bună soluție pentru poziționarea serviciilor dvs. către un public larg. Site-ul oficial promovează promovarea activă a mărcii și este o sursă fiabilă de informații actualizate frecvent, oferă oportunități nelimitate de a crește acoperirea publicului. Toate aceste avantaje devin disponibile după vizualizarea ideilor și ambițiilor companiei pe Internet. Dezvoltarea site-ului web este mai mult decât un loc de muncă pentru noi, așa că îl considerăm ceva mare și aplicăm abordări diferite.

Acoperire mare de audiență
Acoperire mare de audiență

Înainte de a dezvolta un design de site web, designerii noștri analizează nișa pentru a identifica designul cel mai optim și atractiv.

Tehnologii IT
Tehnologii IT

Produsele IT moderne stabilesc bara înaltă. Compania kinetik.md se îmbunătățește în fiecare zi și caută idei noi pentru a crea un CRM pentru un site web și alt software.

Sfaturi profesionale
Sfaturi profesionale

Suntem mândri de managerii noștri care vin întotdeauna în ajutorul clienților noștri și pot explica în detaliu orice problemă legată de crearea și promovarea site-urilor web.

100% protecție
100% protecție

Ne asigurăm că nici cel mai rău hacker nu a putut face un pas mai aproape de site-ul dvs.

Dezvoltarea site-urilor de vânzare
Dezvoltarea site-urilor de vânzare

Avem aproximativ 45 de magazine online dezvoltate și același număr de site-uri corporative în contul nostru. Știm clar ce face cumpărătorul să cumpere produsul.

Nevoile de producție
Nevoile de producție

O vastă experiență în vânzările B2B ne-a oferit o înțelegere a cererii pe piață și a ceea ce vă poate aduce profit. Analiza este o parte integrantă a serviciilor noastre.

O gamă largă de funcționalități ale site-ului
O gamă largă de funcționalități ale site-ului

Programatorii noștri talentați știu să aplice filtre pe site, astfel încât potențialul dvs. cumpărător să poată găsi cu ușurință un produs adecvat de calitate și dimensiune potrivită pe site.

Crearea de magazine online cu o acoperire largă
Crearea de magazine online cu o acoperire largă

O mulțime de experiență ne-a oferit o înțelegere a produsului care este foarte solicitat pe Internet și veți fi de acord că este important. Prin urmare, atunci când creăm site-uri web, îi sfătuim pe clienții noștri nu numai despre profiturile potențiale, ci și despre riscuri.

Dezvoltarea softului
Dezvoltarea softului

După cum sa menționat deja, site-ul trebuie să fie echipat cu cele mai noi tehnologii web. Compania noastră a dezvoltat de fapt un sistem CRM care îndeplinește toate cerințele pentru a fi cel mai bun de acest gen.

Crearea unui site de divertisment
Crearea unui site de divertisment

Angajăm nu numai maeștri de dezvoltare, ci și maeștri creativi. Dacă trebuie să interesați publicul, atunci ați ghicit corect cu alegerea.

Întreținerea Site-ului
Întreținerea Site-ului

Mulți dintre clienții noștri uneori nu au suficient timp pentru a-și conduce afacerea, unde altundeva este site-ul web. Oferim suport tehnic complet și întreținere site 24/7

Promovare SEO
Promovare SEO

Dezvoltarea site-ului pe CRM-ul nostru include un set complet de instrumente SEO care în mâinile profesionale vă pot crește vânzările de mai multe ori.

Destul de des, companiile IT care creează site-uri web întreprind un proiect fără aranjarea corectă a etapelor și delegarea sarcinilor. În cele din urmă, acest lucru afectează în mod direct deteriorarea calității produsului creat, precum și momentul dezvoltării unei resurse web. Respectăm etapele strict aprobate de creare a site-ului web, ceea ce simplifică foarte mult procesul și afectează în cele din urmă eficiența ridicată a proiectului. Deci, în compania kINETIK, dezvoltarea site-ului web are loc în următoarele etape:

  • Stabilirea obiectivelor și obiectivelor. Prima și cea mai importantă etapă a creării unui site web, unde există o discuție cu clientul despre ceea ce dorește să vadă site-ul său web: design, funcționalitate, utilizare. Analiza nișei în ansamblu și a concurenților este, de asemenea, realizată pentru a construi strategia corectă de dezvoltare a site-ului web în stadiul inițial.
  • Crearea unei sarcini tehnice pentru dezvoltarea site-ului web. Pentru ca obiectivele și obiectivele convenite să fie puse în aplicare în practică, acestea trebuie fixate sub forma unei sarcini tehnice, care se face în acest stadiu.
  • Crearea unui aspect de design. Aici designerul intră în muncă, a cărui sarcină este de a desena designul site-ului în conformitate cu Tor compilat.
  • Aspectul Site-ului. Din această etapă începe implementarea tehnică a creării site-ului. frontend developer programează designul site-ului în funcție de aspectul compilat de designer.
  • Programare. În această etapă, dezvoltatorul backend implementează toate funcționalitățile de care are nevoie site-ul. Aceasta include: utilizarea filtrelor pe site, sistemul de actualizare a produsului, Sistemul de căutare pe site, integrarea cu 1C și multe altele.
  • Testarea. Orice produs are nevoie de testare. În ultima etapă a creării site-ului web, produsul este testat pentru a identifica toate erorile cu corectarea lor ulterioară.
Comanda serviciu
'Crearea de site-uri web'
Lăsați un mesaj și vă vom contacta în curând!